dilluns, 20 de febrer del 2017

CF VERGES 1 - 0 Atlètic Pals

REACCIÓ A CÒPIA D'ORGULL

Dani Chávez anota l'únic gol per sobreposar-se al Pals

El CF Verges suma tres punts, després d'ensopegar l'anterior jornada, sobreposant-se així a la passada derrota i al rival complicat que visitava els vergelitans. El Verges volia deixar clar des de l'inici que volia recuperar la bona sintonia futbolística, així com la intensitat amb pilota i sense. Tant és així que al minut de joc ja hagués pogut posar-se per davant, quan Idi Diao robava una pilota cedida als defensors i quedava sol davant al porter però no aconseguia materialitzar la clara ocasió de gol. La pressió i intensitat ofensiva era tal que als deu minuts disposava de nou d'una altra ocasió, aquest cop era Marc Soler que marxava del seu defensor i centrava per Miki Font que rematava de primeres però la pilota no trobava porteria.

Els vergelitans mantenien la possessió de la pilota, amb paciència des del darrere i aconseguien connectar amb el mig del camp per tal d'assistir a una i altra banda. Els rivals solament aconseguien arribar amb llançaments de pilota aturada o amb les sacades llargues del porter, o bé, aprofitant-se d'errors en sortida de pilota del darrere. La defensa vergelitana evitava en tot moment el perill a la porteria d'Oriol.

Abans d'una primera part sense gols, els vergelitans disposarien de dues noves clares ocasions de gol; en primera instància, David Urtós no aconseguia engaltar un xut en un rebot dins l'àrea, més tard, era l'àrbitre que anulava per fora de joc un gol de Marçal Aiguabella que rematava una falta lateral.

A la represa, i amb el resultat de 0-0 al marcador, els vergelitans calia que tornessin a mantenir la dinàmica dels 20 primers minuts del partit, apretant a dalt i mantenint la possessió a tres quarts de camp, intentant generar més ocasions de gol. A més, les substitucions donaven més aire al Verges, que iniciava aquests segona meitat jugant la pilota amb paciència des del darrere però sense connectar amb els davanters amb facilitat.

Al quart d'hora d'aquesta segona meitat, una ràpida transició per banda de Miki Font, que aconseguia marxar de dos jugadors visitants, acabaria assistint a Dani Chávez perquè rematés la pilota al fons de la xarxa i posés l'1-0 al marcador.
Els vergelitans, ja davant al marcador, no aconseguien tancar el partit, doncs no aprofitaven més ocasions de gol que disposaven, del mateix Dani Chávez, del jove Joan Soler o de Miki Font. Això, provocava que el Pals no s'enfonsés en cap moment, mantenint-se dins al partit, tot i quedar-se amb nou jugadors.

Així, els vergelitans van mantenir l'únic gol que els posava el partit, tot i que les últimes ocasions van ser pels visitants que intentaven a la desesperada fer el gol que els donés l'empat. Tot i així, bones accions defensives i bones aturades d'Oriol, permetien aconseguir els tres importants punts.

GOLS

58'  CHÁVEZ GARCIA, DANIEL

Pròxima jornada:  C.F. VERGES - FC Sarrià de Ter, diumenge 26 de febrer a les 16:00h a Verges