dilluns, 6 de febrer del 2017

CF VERGES 6 - 2 UE La Pera

REGALEN UNA GOLEJADA ALS AFICIONATS

Miquel Font amb un hat-trick, protagonista del partit

El CF Verges es desfeia de La Pera amb una contundent golejada, tot i que les coses es van posar molt negres ben aviat, a l'inici del matx. Doncs, eren els rivals qui s'avançaven al minut 2 del partit, quan robaven una pilota a mig del camp i muntaven el contraatac per acabar rematant al fons de la xarxa d'oriol i posant el matiner 0-1 al marcador. El cop era dur pels vergelitans, però amb actitud i intensitat en la circulació de la pilota, es començaria a dominar al partit.

L'equip es refeia i creixia mica en mica, dominat la possessió de la pilota, movent l'equip d'una banda a l'altre i pressionant desprès de pèrdua. Els rivals, que amb el gol van defensar la porteria amb força, veien com els locals s'acostaven cada cop més a l'àrea. Es van disposar de moltes oportunitats, fins a quatre pilotes als pals es van enviar a aquesta primera meitat, en llançaments de falta, córners o xuts llunyans. El gol de l'empat però arribaria després d'una bona combinació des del darrere, i movent la pilota fins a arribar als peus de Quim Oller que centrava una bona pilota al cap de Miquel Font que amb un gran remat aconseguia empatar el partit. L'equip confiat i convençut en el bon joc no s'aturava, i pocs minuts després disposava de més ocasions de gol, en rematades de Marc Soler o Idi Diao, però no trobaven porteria. Ja a les acaballes, una acció que podria haver determinat el partit, on l'àrbitre decidia de no expulsar el porter que havia fet una clar falta fora l'àrea a Miki, que ja rematava a porteria buida. El mateix Miki, convertia la falta directa en un autèntic golàs, fora de l'abast del porter i posant el Verges per davant al marcador (2-1).

A la represa, els locals no en tenien prou i volien tancar com abans millor el matx. Tant és així que al primer minut d'aquesta segona meitat, Joan Soler completava una gran acció col·lectiva per posar el 3-1 al marcador. Els visitants, que no s'acostaven gaire a la porteria d'Oriol, veien com tenien l'ocasió de retallar distàncies, quan l'àrbitre decidia xiular la pena màxima en una acció molt justa. Oriol endevinava el costat i aturava el penal, però el rebot cavia als peus d'un jugador rival que rematava dins i posava un 3-2, que provocava que els vergelitans no es rendissin.

En una acció ràpida, Quer assitia a Dani Chávez, i aquest a Miquel Font que marxava del seu defensor per acabar rematant a porteria, i tornant a augmentar l'avantatge de nou i posava el 4-2 al marcador. Poc després era Dani Chávez que rematava una nova jugada per banda de Miquel Font, que assistia al davanter, que rematava fàcilment a porteria per tancar ja el partit en un 5-2, que posava les coses molt difícils per La Pera.

Ja a les acaballes i per tancar el marcador en 6-2, en un partit força complet dels vergelitans, Adrià Sabater col·locava al fons de la xarxa en un llançament directe de còrner, el que significa el seu primer gol en aquesta temporada.

GOLS

0-1   BOSSACOMA BARNEDA, JAUME (2')
       1-1   FONT GIRONES, MIQUEL (31')
       2-1   FONT GIRONES, MIQUEL (44')
       3-1   MASCARRERAS SOLER, JOAN RUBICH (46')
       3-2   COLL CACERES, ALBERT (64')
       4-2   FONT GIRONES, MIQUEL (65')
       5-2   CHÁVEZ GARCÍA, DANIEL (68')
       6-2   SABATER POCH, ADRIÀ (83')

Pròxima jornada: CD Bescanó B - C.F. VERGES, dissabte 11 de febrer a les 16:30h a Bescanó