dijous, 16 de febrer del 2017

CD Bescanó B 3 - 1 CF VERGES

KO A BESCANÓ

No aprofiten les ocasions i cauen derrotats



El passat dissabte els vergelitans van caure derrotats a Bescanó, davant un equip que es va aprofitar de les ocasions per endur-se els tres punts, cosa que el Verges no va fer.

En una primera meitat sense gols i igualada, on cap dels dos equips tenia el control de la possessió, els vergelitans desaprofitaren alguna ocasió de gol que els hagués posat per davant. El màxim perill pels vergelitans arribava en pressions ben organitzades per recuperar pilota ben a prop de la porteria contrària i així finalitzar les accions a gol. Dani Chávez i Miquel Font eren qui disposaven d'aquestes clares ocasions que per manca de sort no entraven a porteria.

Els rivals pel contrari tan sols aconseguien crear perill mitjançant pilotes llargues, a les esquenes dels defenses o amb pilota aturada, però els defenses vergelitans i el porter Oriol aconseguien evitar el perill a porteria i mantenir així el marcador a zero.

A la segona meitat, tot el contrari, un Verges que semblava canviar la situació tàctica del camp per tal de buscar solucions i arribar així a l'àrea rival, però pel contrari es trobaven amb un gol en contra, que arribava en un còrner on el golejador es trobava amb la pilota i amb fortuna entrava al fons de la xarxa, per posar el 1-0 al marcador.
Els vergelitans buscaven més solucions, mitjançant substitucions, i així disposaren de més oportunitats. Aquest cop era Marc Soler o Idi Diao que desaprofitaven les accions clares de gol, on el porter, encertat, els endevinava les intencions. 

Quan l'equip estava més bolcat a l'atac, una pèrdua en zona defensiva, provocava una acció de contraatac on els locals augmentaven l'avantatge al marcador, anotant el 2-0. 
Els vergelitans, no deixaven d'intentar-ho, però amb accions sense precisió, sense encert, sense sort i amb poca intensitat. Tot i així, semblava que la dinàmica eel partit podia canviar quan en un rebuig en un còrner, Adrià Sabater retallava distàncies posant el 2-1 al marcador. 

Quan més a prop ho tenien els vergelitans, una acció molt ràpida dels locals, els situava a l'àrea vergelitana amb una acció que acabaria en falta a la frontal, oportunitat on el Bescanó no desaprofitava i que acabaria en el definitiu 3-1 al marcador.



GOLS
 
       1-0   MASBERNAT MARTINEZ, ELOI (54')
       2-0   LOPEZ ALCAIDE, POL (75')
       2-1   SABATER POCH, ADRIÀ (78')
       3-1   MOLINA MOLINA, MARC (89')
 

Pròxima jornada:  C.F. VERGES - Atlètic Pals, diumenge 19 de febrer a les 16:15h a Verges