dijous, 2 de març del 2017

CF VERGES 0 - 3 FC Sarrià de Ter

JA N'HI HA PROU!

De nou, episodi d'insults racistes a un jugador de color del CF Verges






Que l'equip ha perdut? És claríssim! Que no s'ha fet bon partit? També! Així, cal felicitar l'equip visitant que avui ha derrotat als vergelitans. Però la crònica d'avui mereix que donem importancia al que realment en té. El resultat del partit passa a segon terme quan es parla d'episodis de racisme.

El futbol és l'esport rei. L'esport que mou gent de tot arreu. De tots els llocs. De totes les edats. Però un esport que, també, ens ensenya com respira la societat.
Com és possible que, a ple 2017, els jugadors d'ambdós equips, surtin al camp amb una bandera a favor del joc net i del respecte, una bandera en contra del racisme i de les faltes de respecte i, a cada partit, alguns dels nostres jugadors hagin d'aguantar insults de totes les formes, pel simple color de pell? 
Resulta vergonyós que, aquest fet, es repeteixi constantment i no hi hagi cap òrgan o institució capaç d'acabar amb aquestes situacions.
Des del club volem mostrar el nostre màxim suport al nostre jugador Idi Diao. S'han de prendre mesures perquè, situacions així, no es repeteixin! Esperem que, entre tots/es, siguem capaços d'aconseguir-ho.

I què han d'aprendre tots aquests nens que avui, amb el xandall del futbol base del club, eren al camp i veien com un insult sobre el lloc de procedència es tracatava com uns cosa normal?



Pròxima jornada: Medes L'Estartit -  C.F. VERGES, dissabte 4 de març a les 16:30h a L'Estartit