dimarts, 19 d’abril del 2016

U.E. Vila-Sacra B 1 - 1 C.F. VERGES

EMPAT IN EXTREMIS

L'equip salva un punt als instants finals davant un rival que va endurir massa el joc

Diumenge els vergelitans jugaven un important partit, degut el rival al que s'enfrontaven, el terreny de joc i el resultats que s'havien donat a la mateixa jornada. Els jugadors, conscients de la importància, sortien al camp amb la concentració i atenció posada al partit i amb el clar objectiu d'endur-se els tres punts.

Les condicions del camp no era gens bones, un camp irregular, amb talls de gespa i talls de terra, on era molt difícil controlar una pilota, fer una conducció, i fins i tot la presència del vent provocà que els vergelitans no tinguessin el control del partit. Tot i així, segurs a la part defensiva no va permetre tenir ocasions clares als rivals. En tot moment, els dos equips no jugaven cap pilota des del darrere, pel perill que la pèrdua d'aquesta pugués generar perill. Així, la primera part només van haver-hi dues accions clares on s'haguessin pogut avançar, les dos protagonitzades per Idi Diao, que al endinsar-se dins l'àrea els rivals ho evitaven amb infracció, i per tant penal, que l'àrbitre no va veure en cap dels dos. El mateix àrbitre no va saber aturar el partit pel que fa a les protestes dels locals, que contínuament faltaven el
respecte a aquest. Això va provocar que a la segona meitat el partit s'escalfés.

Pel que fa al joc, la segona part seguia en la mateixa tònica. Cap dels dos equips va decidir-se per posar la pilota a terra, també per les condicions ja explicades del terreny de joc. No hi va haver clares aproximacions a les àrees fins l'últim quart d'hora. Primer era el vergelità Adrià que ho provava amb una falta a la frontal de l'àrea, després una internada de Marc Soler, però en una contra molt ràpida, els davanters locals superaven els defenses i aconseguien posar el 1-0 al marcador. Aquest gol va ser un cop dur però el Verges no va defallir. L'àrbitre en aquell moment, segurament massa tard, sí va fer valer la seva autoritat i va expulsar dos jugadors quan el joc es va endurir. Als instants finals, en una falta llançada des del mig del camp, Marçal Aiguabella aconseguia rematant de cap, un gol que posava les taules i l'emoció als últims minuts. El mateix jugador vergelità era agredit pels jugadors locals, cosa que l'àrbitre va sancionar, expulsant de nou un jugador. Contra 8 jugadors el Verges va apretar per intentar remuntar el partit, però ni Marçal, ni Soler, ni Adrià van aconseguir acabar les seves jugades en gol, i el resultat final va ser d'empat a un gol.

GOLS

1-0   JABBI , MUSSA (82')
       1-1   AIGUABELLA FERRER, MARÇAL (90')

Pròxima jornada: C.F. VERGES - U.E. Quart B, diumenge 17 d'abril a les 17:00h a Verges