dilluns, 11 d’abril del 2016

C.F. VERGES 5 - 0 A.U. Gualta

VICTÒRIA PLÀCIDA PER RECUPERAR SENSACIONS

Un doblet d'Adrià en la golejada del Verges i amb l'estrena com a golejador de Martí Resta


El passat diumenge al Camp Municipal d'Esports de Verges es disputava un important partit per assolir la 2a posició a la classificació després que el rival hagués ensopegat el dia abans. Així doncs, els vergelitans es trobaven davant un partit "trampa", ja que tot i que parlant amb la classificació en mà podria semblar fàcil, calia que l'actitud i la intenció amb la que s'havia de plantejar fos la millor per aconseguir els tres punts, i millor si era amb una golejada, que garantia espectacle pels aficionats presents al Municipal.

Ben aviat el Verges dominava el partit amb el control de la pilota, i acostant-se amb perill a la porteria rival, i així es demostrava aviat també al marcador, quan Adrià Sabater aconseguia anotant l'1-0 amb un llançament de falta a la frontal de l'àrea, fent impossible l'estirada del porter visitant. El gol donava tranquil·litat per avançar-se tan aviat, però la premisa era clara i calia seguir atacant amb claredat.

Amb l'1-0 al marcador, el partit va passar per una fase d'incertesa en el joc, on els vergelitans no aconseguien combinar de forma clara per arribar a camp contrari, degut a la pressió dels davanters rivals, a part de la baixa intensitat dels jugadors vergelitans. Tot i així, sortint al contraatac, s'aconseguia arribar a la porteria contrària però amb falta d'eficàcia als metres finals per part d'Idi Diao o Miquel Font.

A falta d'un quart per acabar la primera meitat, el Verges aconseguia tres gols
més per augmentar l'avantatge inicial. El primer arribava en una bona jugada combinada amb els tres davanters que assistien a Martí Pujades, que definia a la perfecció, per posar el 2-0 al marcador. Pocs minuts més tard era Miquel Font que aconseguia el tercerg gol pel Verges,
després d'acompanyar la pilota en una bona jugada individual del lateral Sergi Viñas que l'assistia amb una bona centrada i així posar el 3-0. I ja a les acaballes de la primera meitat Miki s'infilitrava dins l'àrea driblant el defensor, el qual ho va impedir amb infracció que l'àrbitre va considerar com a penal. La pena màxima era transformada per Adrià Sabater que anotava el 4-0 i significava el seu segon gol a la conta particular.

La segona meitat no va estar tan entretinguda, ni pels gols ni pel joc, tranctant-se així d'un joc ensopit. Als metres finals faltava precisió en les passades i en els xuts. Tot i així, els vergelitans no van haver de patir en cap moment per mantenir la porteria de Genís Negre a zero.

En una acció aïllada a la banda protagonitzada per Miki, aquest centrava i Martí Resta, entrant de segona línia, rematava la pilota a gol per a posar el definitiu 5-0. Aquest gol significava l'estrena del jugador vergelità en la taula de golejadors.

Amb el resultat ampli i els tres punts al sac, el Verges aconsegueix la segona plaça de la classificació. Cal lluitar per mantenir-la i aspirar a més.

 
GOLS

       1-0   SABATER POCH, ADRIÀ (5')
       2-0   PUJADES COLL, MARTÍ (29')
       3-0   FONT GIRONES, MIQUEL (38')
       4-0   SABATER POCH, ADRIÀ (44')
       5-0   RESTA SAURÍ, MARTÍ (70')

Pròxima jornada: U.E. Vila-Sacra B - C.F. VERGES, diumenge 10 d'abril a les 17:00h a Vila-Sacra