C.F. VERGES 5 - 1 U.E. Quart B

GOLEJADA DE SUPERACIÓ

Idi Diao condueix el Verges cap a una nova victòria

Afegeix la llegenda

El passat diumenge a Verges es disputava una jornada més d'aquesta apassionant lliga de la Quarta Catalana. Aquest cop tenia davant el filial del Quart, un rival que es presentava com a complicat, ja que en l'anada l'equip no va poder passar de l'empat, i per això els vergelitans sortien d'allò més concentrats per aconseguir els tres punts. Amb una gran actitud dels jugadors locals, el Verges va superar amb facilitat el seu rival, però per fer-ho va haver de treballar de valent. El plantejament s'iniciava amb la pressió en la zona defensiva dels visitants i això generava les primeres ocasions de gol.

Al quart d'hora de partit, els vergelitans arribaven amb claredat a l'àrea i amb una gran finalització d'Idi Diao aconseguien obrir la llauna i posar l'1-0 al marcador. Però no es conformaven, i és que dos minuts més tard, una jugada trenada del mig del camp amb una passada en profunditat per a Marc Soler, qui driblava el defensor i col·locava la pilota fora de l'abast del porter per posar el 2-0 al marcador.

A partir d'aquí, tot i no abaixar el ritme de joc i la intensitat defensiva, el partit va agafar un caire més de control per part del Verges, però alhora disposava de més ocasions de gol per augmentar l'avantatge. Per part dels visitants, poca cosa a remarcar, gràcies a l'atenció dels defenses vergelitans en tot moment.

A la segona meitat, no es podien permetre despistades, doncs això permetria als rivals retallar distàncies, en definitiva, donar vida als rivals que fins al moment no tenien. Però, l'equip no sortia del guió, i anava a per més gols. Als cinc minuts, Martí Resta aconseguia el 3-0 pels locals, aprofitant un rebot del porter en un xut de falta.

El partit estava dat i beneït però, els vergelitans, sabedors de la necessitat d'anotar el màxim nombre de gols possible, generaven jugades de gol per intentar aconseguir-ho. Idi Diao, anotaria el seu segon gol, aprofitant, de nou, un rebuig del porter, per aconseguir posar el 4-0 al marcador. Uns minuts més tard, i amb l'atenció posada encara al partit, Guim aconseguia robar una pilota en zona defensiva, gràcies a una bona pressió, i ell mateix assistia a Miquel Font que definia a la perfecció davant el porter, per posar un contundent 5-0 al marcador.

Ja a les acaballes del partit, els visitants en una única ocasió en tot el partit, i gràcies un córner, aconseguien un gol que maquillava el resultat, però no suposava cap importància, i deixava el partit amb un clar 5-1.

5-1   PUIG GONZALEZ, JORDI (89')

Pròxima jornada: C.E. Salt-Comacros - C.F. VERGES, diumenge 24 d'abril a les 12:00h a Coma-Cros