dilluns, 25 d’abril del 2016

C.E. Salt-Coma Cros 2 - 5 C.F. VERGES

UNA REMUNTADA DE CAMPIONAT

El Verges aixeca un 1-0 en contra i s'emporta la victòria amb gran encert

El passat diumenge el migdia el CF Verges disputava una nova jornada, clau per aconseguir els èxits plantejats aquesta temporada. I va aconseguir tres importants punts, després de remuntar i veure com el rival s'avançava inicialment, gràcies a la paciència i l'efectivitat amb el gol.

Els primers minuts dels vergelitans no van ser massa bons, descol·locats, sense tenir el control de la pilota i buscant el perill en jugades llargues, cosa que provocava que l'equip no generés massa perill. Tot i que la primera clara ocasió, arribava en mans de Martí Pujades que encarava sol el porter, qui li treia l'u contra u, evitant el gol, l'equip que primer s'avançava era el Salt, aprofitant una errada de concentració dels vergelitans, quan el central Jordi Feixas havia sortit fora del terreny, i una pilotada llarga era aprofitada pels locals per avançar-se al marcador i posar l'1-0.

Calia centar-se, treure caràcter i posar més intensitat, i per això, des de la banqueta també es va optar per canviar de sistema de joc i de posicions de jugadors. Així el Verges va començar a tenir el control de la pilota i a generar ocasions amb la pilota per terra i arribant per les dos bandes. Els vergelitans aconseguien el més difícil, igualar el marcador, després d'uns minuts no massa bons en joc, i ho feien amb una triangulació entre Adrià i Idi, quan aquest assistia a David Urtós que engaltava un fort xut de fora l'àrea per batre el porter i posar l'1-1 al marcador.

Més tard era Marc Soler qui tenia la oportunitat d'avançar l'equip vergelità o el mateix Idi Diao, però les finalitzacions no eren massa bones. Així amb l'empat a un gol s'arribaria al descans.

La segona meitat s'iniciava amb la mateixa dinàmica que la primera, amb un Verges molt imprecís a darrere i amb errors en les passades per generar perill. Tant és així, que els locals tenien la oportunitat d'avançar-se de nou, quan en un xut de fora l'àrea, rebotava a les mans del migcampista Marc Quer i l'àrbitre xiulava la pena màxima. Una acció molt protestada pels vergelitans, pel fer de ser una acció totalment involuntària. Els locals però desaprofitaven l'ocasió quan veien que la pilota sortia rebotada del pal, amb sort per part del Verges.

Això va provocar un canvi en la mentalitat del vergelitans, que veien com calia generar més perill per aconseguir la
victòria. Els canvis de jugadors donaven aire fresc, i cada cop les aproximacions eren més clares. Al minut 73 arribaria el
gol més significant i tant buscat pels vergelitans, en el llançament d'una falta lateral, que Jordi Feixas s'enlairava per rematar i col·locar la pilota al fons de la xarxa, gol que suposava el 1-2. Va ser un gol important pels interessos vergelitans, i això va provocar que el partit es tornés més obert i amb més espais, cosa que va aprofitar Dani Chávez, que amb la seva velocitat, marxava dels defensors i assistia a Idi Diao perquè aquest anotés l'1-3 al marcador.

Semblava resolt el partit, però una acció de desconcert vergelità, donava l'oportunitat per retallar distàncies quan el davanter local s'aprofitava d'una pilota que semblava clara pel porter per batre'l per sobre seu, suposant el 2-3. Però un Verges, aquest cop sí, molt posat, pacient i amb el domini del partit, sabia sobreposar-se i aconseguir dos gols més per ampliar el marcador. En primera instància era Miquel Font que aprofitava una assistència de David Urtós per definir i posar el 2-4. I, ja a les acaballes, Martí Resta aprofitava un rebot del porter en una centrada a l'àrea per posar el definitiu 2-5.

Així el Verges aconseguia tres importants per seguir en la lluita d'una classificació que, una jornada més, segueix igual de disputada.

2-5   RESTA SAURÍ, MARTÍ (89')

Pròxima jornada: C.F. VERGES - Atlètic Pals, diumenge 1 de maig a les 17:15h a Verges