dilluns, 1 de febrer del 2016

U.E. La Pera 0 - 3 C.F. VERGES

PICANT PEDRA

Un Verges pacient aconsegueix tres punts molt treballats



El passat diumenge a La Pera, el CF Verges disputava un partit més de lliga, en un camp complicat, aconseguint una victòria important per seguir en la pugna per les posicions capdavanteres de la classificació. Ha estat la paciència i el treball la clau per aconseguir aquests tres punts complicats, a un camp que els vergelitans no hi van guanyar la temporada passada.
 
Als dos minuts de joc, l'equip local hagués pogut quedar amb deu jugadors quan el defensa tallava una clara jugada de gol a la frontal de l'àrea quan Dani Chávez encarava el porter. El Verges seguia insistent però no creant clares ocasions de gol, l'aproximació més clara arribava en un xut llunyà de David Urtós que sortia al lateral de la porteria. La participació dels davantera era baixa i no aconseguien generar bones ocasions. Tampoc els locals aconseguien aproximar-se amb perill, gràcies al gran treball defensiu de tot l'equip, destacant els defenses. L'aproximació local més clara arribaria en un xut de falta que marxava per damunt de la porteria.
Amb l'empat al marcador a zero gols s'arribava al descans, satisfets amb el treball però calia generar més perill per aconseguir avançar-se.

A la segona meitat, l'equip vergelità sortia amb actitud guanyadora i recordant els últims enfrontaments on les segones parts els vergelitans marcaven el partit. Però en tot moment el CF Verges va estar pacient per trobar la ocasió que faria decantar el partit. La primera clara ocasió arribava quan Idi Diao encarava el porter però la finalització no trobava porteria. Les sensacions eren positives i es respirava el gol. Tant és així, que en Dani Chávez aprofitava una pilota per definir amb un potent xut i posar el 0-1 al marcador. Un gol que premiava a l'equip pel treball fet. 

Un altre aspecte clau per a la victòria era la bona intensitat amb la que entraven els jugadors suplents al partit. Marc Joanmiquel, que substituïa a Albert Poch per expulsió, assistia amb una llarga sacada de banda a Joan Rusiñol que al marxar del seu defensor aconseguia engaltar un xut ben col·locat on el porter no arribava, per posar el 0-2 al marcador. Un gol que donava certa tranquil·litat.

El gol que tancava el marcador i que recompensava a Idi Diao pel seu gran partit a nivell individual, arribava al tram final del partit quan agafava l'esquena als defenses per definir a la perfecció.


GOLS
 
       0-1   CHÁVEZ GARCÍA, DANIEL (69')
       0-2   RUSIÑOL BATLLE, JOAN (79')
       0-3   JAWO, EDRISA (86')
 
Pròxima jornada: C.F. VERGES - A.D. Sauleda, diumenge 14 de febrer a les 16:00h a Verges