diumenge, 21 de febrer del 2016

C.E. Flaçà 3 - 4 C.F. VERGES

VICTÒRIA IN EXTREMIS

Tarda de gols a Flaçà amb final feliç pels vergelitans


El CF Verges disputava un important matx al camp del Flaçà, un complicat rival que a l'anada s'emportava els únics tres punts que el Verges ha perdut com a local. La seva importància regia en la resta de resultats que s'havien produït a la jornada pel que fa a la pugna per les posicions capdavanteres.

Els vergelitants, portant una dinàmica positiva de joc i resultats, jugava amb la confiança suficient de fer les coses que es demanaven, a davant però tenien un rival que no posava les coses gens fàcils. El Verges apretava a dalt intentant recuperar pilotes a camp contrari per acabar jugades amb rapidesa. En una pressió de Rusi al central rival, acabava amb una pilota robada i el mateix Rusi assistia a Dani Chávez que a porteria buida anotava el 0-1 al marcador. Els vergelitans s'avançaven però, pocs minuts després, el davanter del Flaçà, aprofitant una pilotada defensiva i, en possible situació de fora de joc, molt protestat pels verglitans, igualava el partit anotant l'1-1. Calia aixecar-se i construir més joc, buscant el perill ofensiu. En una jugada semblant a la del primer gol, el Verges tornava a avançar-se, aquest cop era Joan Rusiñol qui avançava el Verges amb l'1-2. El partit semblava controlat pels vergelitans, que combinava bé, sortint del darrere, apretant a dalt i evitant el perill. Però, ja a les acaballes de la primera meitat, en una acció aïllada de pilota aturada, els vergelitans es despistaven per errors de marcatge i permetien que el Flaçà pogués arribar al descans amb el 2-2.

A la represa, calia lluitar per emportar-se els tres punts cap a Verges, i els jugadors vergelitans no van deixar de fer-ho. La situació semblava favorable, ja que es disputava molta part del partit en camp contrari, i aquest cop sí creant ocasions de perill. En una jugada de córner, la estratègia funcionava per avançar els vergelitans, de nou, al marcador, quan Marc Quer s'alçava per rematar i posar la pilota al fons de la xarxa, posant el marcador 2-3. Un gol merescut pel que s'estava veient al partit.

Quan el partit estava en els instants finals, una pilota llarga buscant l'espai de darrere els defenses vergelitans que no podien rebutjar, era aprofitada pel davanter local que definia fora de l'abast del porter Genís i aconseguia el tercer gol per posar, de nou, el partit en taules.
Semblava dat i beneït però, el Verges ha mostrat les ganes d'emportar-se la victòria, un caràcter encomanat del davanter vergelità Idi Diao, que no va deixar de rendir-se i en una acció, amb un clar penal, s'aixecava i després d'una sèrie de rebota aconseguia posar el 3-4 al marcador, un gran gol, pel que significava. El millor de tot, els tres punts aconseguits.
 

GOLS
       0-1   CHÁVEZ GARCÍA, DANIEL (15')
       1-1   CEBRIÀ SALVADOR, OLEGUER (20')
       1-2   RUSIÑOL BATLLE, JOAN (24')
       2-2   CULLELL FERNANDEZ, CARLES (44')
       2-3   QUER BARBA, MARC (62')
       3-3   FURRIOLS FRANCO, JAUME (84')
       3-4   JAWO, EDRISA (90')

 
Pròxima jornada: C.F. VERGES - F.C. Vilobí B, diumenge 28 de febrer a les 16:30h a Verges