dilluns, 15 de febrer del 2016

C.F. VERGES 5 - 1 A.D. Sauleda

SEGUEIXEN GUANYANT

Sentencien a la primera meitat i aconsegueixen una nova victòria

El passat diumenge al Municipal de Verges es jugava el primer partit de la segona volta d'aquesta temporada. Un partit important pels vergelitans per seguir en la bona dinàmica tant de resultats com de joc. Tot i que el joc no va ser tan fluid i vistós com els últims partits, cal destacar la gran eficàcia de cares a porteria. També destacar la solidesa defensiva amb la que evita que el porter Genís encaixi molts gols, també destacar accions de mèrit del mateix Genís Negre.

Significava un partit clau per seguir aspirant als objectius desitjats i veient que rivals en aquestes posicions, s'havien deixat punts, i així va ser, el Verges no va desaprofitar-ho. Van sortir amb una pressió molt alta a la seva defensa, i mirant de finalitzar jugades amb rapidesa. I, tal dit, tal fet, ja que al minut 20 el Verges ja es col·locava amb un 3-0 al marcador. Al minut 6 era Dani Chávez que aprofitava una pilota recuperada d'Idi Diao i ell mateix assistia a Dani, que marxava amb velocitat del defensor i definia a la perfecció davant el porter visitant, posant l'1-0 al marcador. Pocs minuts després els mateixos protagonistes realitzaven l'acció del segon gol, però intercanviant-se els papers, ja que era Dani que assistia a Idi Diao per tal que aquest anotés el 2-0. I, cinc minuts més tard, era Pau Surroca que aprofitava una centrada del mateix Dani que la defensa rival no aconseguia treure, i Pau rematava a gol per posar el 3-0, un resultat molt contundent amb vint minuts de joc que es portava. Amb tot això, hi va haver un clar penal a Dani Chávez no xiulat i una parada de Genís Negre evitant que ells reduïssin distàncies.

La intensitat va anar a la baixa i la tranquil·litat va provocar certa relaxació, tal que en una pilotada de la defensa de la Sauleda, el davanter rival aconseguia marxar dels centrals i encarava el porter i, aquest cop sí, no fallava i anotava el 3-1, reduint les distàncies, abans del descans.

A la segona meitat, calia sentenciar el partit i no deixar el partit obert, ja que els visitant amb un gol entraven al partit i això no interessava als vergelitans. Va ser una segona part amb moltes ocasions per part del Verges que hagués pogut deixar un resultat molt més ampli, però va ser Adrià Sabater que en doble instància aconseguia tancar el resultat en 5-1. El primer arribava en un llançament de penal, comès a Idi Diao quan el defensa impedia que encarés al porter en una clara acció. Aquest gol arribava als cinc minuts de la segona meitat i tancava qualsevol possibilitat de remuntada per part rival, posant el 4-1. Amb les substitucions realitzades, era Rusi, Soler i David Garcia qui tenien les ocasions més clares per a ampliar el resultat però les ocasions no aconseguien trobar porteria.

I, ja a les acaballes en una mala cessió del porter visitant al seu defensor, Adrià s'anticipava per finalitzar la jugada en gol i posar el definitiu 5-1 al marcador.

5-1   SABATER POCH, ADRIÀ (82')

Pròxima jornada: C.E. Flaçà - C.F. VERGES, diumenge 21 de gener a les 16:00 h a Flaçà