diumenge, 28 de febrer del 2016

C.F. VERGES 10 - 0 F.C. Vilobí B

PLUJA DE GOLS

Idi Diao amb un poker de gols i Marc Joanmiquel amb un hat-trick, protagonistes de la golejada

El Verges aconsegueix una nova victòria que l'apropa a les posicions cap davanteres de la classificació. Ho feia davant el Vilobí, el cuer de la categoria, que s'ha trobat un Verges amb ganes de demostrar els últims resultats i la dinàmica positiva que porten les darreres jornades. Un Verges, que sempre des del respecte, mostrava un gran potencial ofensiu, i golejava el rival, amb dos clars protagonistes, Idia Diao amb 4 dianes i Marc Joanmiquel amb 3.

Un Verges que ha dominat tot el partit, i que ben aviat ja aconseguia també obrir la llauna. Arribava en una falta lateral llançada per Marc Quer, quan un defensor visitant, amb mala fortuna, es feia el gol en pròpia porta. El gol posava l'1-0 al marcador, i els jugadors vergelitans anaven a per més. Al minut 20, Martí Resta robava una pilota en la pressió a la defensa rival i assistia a Idi Diao perquè anotés el 2-0, augmentant la diferència. Pocs minuts més tard, era Martí Pujades que aconseguia marxar dels defensors rivals per acabar assistint a Marc Quer, que posava el 3-0 al marcador. L'equip vergelità anava a per més, i no deixava d'atacar amb criteri, madurant les jugades. Aquest cop era, Sergi Viñas, molt insistent en la primera meitat per la seva banda esquerra, que assistia a Idi Diao que feia el seu segon gol per posar el 4-0 al marcador. I, ja a les acaballes de la primera meitat, Marc Joanmiquel engaltava un fort xut molt precís des de fora l'àrea que entrava per l'escaire, fora de l'abast del porter per deixar el marcador en un contundent 5-0.

A la represa, els vergelitans no baixaven el ritme, davant un Vilobí, sense suplents, que es veia desbordat. Als 10 minuts de joc, Idi Diao aconseguia dos gols més, gràcies a la seva insistència, en tot moment, per endur-se pilotes i definir davant el porter. Ell mateix feia el sisè i el setè, cosa que significava el seu quart gol al compte particular.

El CF Verges realitzava substitucions, i els jugadors de refresc surtien amb una excel·lent actitud de no abaixar el ritme i amb ganes de fer les coses bé. Marc Joanmiquel, protagonista ahir també pel seu potencial ofensiu, aconseguia el doblet després d'una assistència de Martí Pujades, que el deixava sol per a la finalització, posant així el 8-0 al marcador. Els còrners també suposaven perill per part local, i en vàries ocasions el marcador hagués pogut ser mé ampli. En un d'ells, el central Pitu, aconseguia el seu primer gol aquesta temporada, significant el 9-0. Per tancar el marcador, Marc Joanmiquel arrodonia amb un hat trick particular, el desè gol, aprofitant un rebot dins l'àrea.

El resultat hagués pogut ser més ampli amb ocasions fallades i gols anul·lats per part de Martí Resta o Albert Poch.

La nota positiva estava a la porteria, ja que Pau Ponsdomènech debutava aquesta temporada amb l'equip.

10-0   JOANMIQUEL CALVET, MARC (75')

Pròxima jornada: Atlètic Sant Ponç - C.F. VERGES, dissabte 5 de març a les 17:00 h a Sant Ponç