dilluns, 24 de febrer del 2014

C.F. VERGES 2 - 1 La Salle Figueres

VICTÒRIA VERGELITANA EN UN PARTIT IGUALAT

Dani Chavez amb un doblet encarrila la segona victòria consecutiva

El C.F. Verges aconseguia ahir a la tarda un important triomf per seguir en la lluita de les posicions capdavanteres de la classificació, aprofitant la derrota del Juncària al camp de l'Albons i col·locant-se a set punts d'ells. El partit va estar igualat en el joc dels dos equips amb un joc molt vistòs i amb clares ocasions, sobretot pel bàndol local.

Tot i començar amb mal peu, el C.F. Verges sabria reaccionar davant un primer gol de l'equip visitant i remuntant amb només vint minuts.El joc d'ambdós equips era plantejat des de la línea defensiva i intentant combinar fins arribar a l'àrea contrària. El Verges va aconseguir-ho en gran part, gràcies a unes bones combinacions i arribant per bandes, el qual donaria peu a clares ocasions de gol per a dani Chavez. però, en una falta gairebé del mig del camp i gràcies al vent, la Salle Figueres aconseguiria avançar-se al marcador. Les ocasions fins llavors per part visitant havien sigut ben poques, però el gol va donar-los ales per a intentar arribar cada cop més, però en tot moment la defensa vergelitana estava ben situada per aturar els cops.

El Verges va saber refer-se del cop i en una sacada de banda llarga i pantinada per Marçal Aiguabella, Dani Chavez, amb l'ajuda d'un bon control, enviaria al fons de la xarxa, la pilota que col·locaria l'empat a u al marcador. Això passaria pocs minuts després del gol visitant, cosa que va apaivagar els ànims visitants. Els jugadors vergelitants van portar l'iniciativa en el joc al llarg del partit, repartint-lo a les diferents bandes i amb triangulacions fins a arribar a l'àrea rival. Així va arribar el segon gol del partit, gràcies a una molt bona assistència d'Adrià Sabater cap a Dani Chavez, que de nou, definiria a la perfecció per avançar el Verges al marcador i donant la victòria a l'equip baixempordanés. El golejador del C.F. Verges, amb 14 dianes, es col·loca just a un gol per a convertir-se en "pitxitxi" de la Quarta Catalana, Grup 30.

A la segona meitat no es van veure gols, però sí un bon joc, permetent al Verges aumentar l'avantatge però aquest cop, sense gaire fortuna i falta de precisió en la finalització de les jugades. Doncs, Joan Pau o Miquel Hugas haguessin pogut donar al C.F. Verges el gol de la tranquilitat però no va ser així. En cap moment va haver de patir pel joc ofensiu de la Salle Figueres, gràcies a bones intervencions dels defenses locals i del porter Pau Ponsdomenech.

Cal afegir que la FCF posa com a partit suspès (o sense acabar) ja que al minut 92, a causa de l'expulsió de l'entrenador visitant i l'enrenou que es va produir, l'àrbitre va decidir de suspendre el partit. Aquest dimecres la Federació Catalana de Futbol decidirà si el partit es dóna per finalitzat.

Així, el C.F. Verges aconseguiria una important victòria per allargar la lluita fins al final i alhora per afrontar el pròxim derbi (Jafre - Verges) amb confiança i il·lusió.

GOLS
0-1 LOPEZ VAQUERO, JAVIER (13')
1-1 CHÁVEZ GARCÍA, DANIEL (23')
2-1 CHÁVEZ GARCÍA, DANIEL (35')

Pròxima jornada: U.E. Jafre - C.F. VERGES, diumenge 9 de Març a les 16:00h a Jafre