dilluns, 17 de febrer del 2014

C.F. Corçà 0 - 5 C.F. VERGES

GOLEJADA PER SEGUIR LLUITANT

Un hat-trick de Dani Chavez provoca el retorn del triomf al C.F. Verges

El passat dissabte a la tarda al camp municipal de Corçà el C.F Verges va retrobar-se amb la victòria, després de dos partits sense aconseguir-la, per tal de retallar punts als dos capdavanters de la classificació que s'enfrontaven el mateix dissabte i acabaria amb empat a un.

El Verges va sortir pensant en aprofitar-se del resultat que enfrontava el Medes L'Estartit i el Juncària, cosa que va provocar un partit un xic ensopit, i sobretot quan ben aviat ja s'avançava per 0-1 en una clara passada de gol d'Adrià Sabater cap a Dani Chavez, el qual transformaria el seu primer gol, i enfonsaria l'equip local que disputava el matx amb només onze jugadors. El partit no preveia complicacions per part vergelitana, tot i que algun ensurt va aparèixer en petites errades defensives.

El joc era totalment controlat pel mig del camp vergelità, doncs els onze jugadors locals es col·locaven al seu camp, permetent una fàcil i clara sortida de joc des del darrere. Tot i així, faltava precisió en les passades finals i als xuts buscant el gol per augmentar l'avantatge al partit. Així, el Verges malbaratava les clares ocasions de gol, fallant en l'execució final de cares a porteria. Amb el resultat de 0-1 s'arribava al descans.

A la represa, el Verges va sortir amb el clar objectiu d'ampliar la seva compte golejadora, aprofitant el cansament patit pels jugadors locals. Així, tot i un inici de la segona meitat bastant indecís, el partit acabaria amb una clara golejada. Amb les substitucions, el verges no perdia aire per arribar a l'àrea rival i alhora aturant tot tipus de jugada amb perill a la porteria vergelitana. El segon gol arribaria en una jugada trenada que Pau Surroca definiria a la perfecció al pal llarg del porter local. Aquest gol enfonsava més als jugadors locals que veien una petita esperança de mantenir el resultat curt.

Als deu minuts finals, va ser quan el Verges va destapar-se i el Corçà va abaixar el braços, fet que va provocar la golejada final, aconseguint una mà de gols. Dani Chavez, aprofitava una nova passada en profunditat d'Adrià Sabater des del mig del camp per a posar el 0-3 al marcador. Minuts més tard, en una falta lateral llançada per Adrià Sabater, el C.F. Verges aconseguia el quart gol per mitjà de Marçal Aiguabella, estrenant-se així al compte golejador particular de la temporada. Finalment, en una jugada trenada, iniciant-se a la banda d'Arnau Tarradellas, passant per Pau Surroca, Joan Pau Cebrià i Adrià Sabater que assistiria a Dani Chavez, perquè arrodonís el seu compte golejador, amb un autèntic golàs de vaselina, on el porter local no va poder fer-hi res. Així, el "9" del Verges aconseguiria el seu primer hat-trick de la temporada, destapant-se en aquesta fase golejadora que tant troba a faltar el conjunt vergelità, i posant-se en líder a la taula de golejadors de la plantilla del C.F. Verges.

El partit acabaria amb una clara golejada per part vergelitana, emportant-se els tres punts i retallant distàncies als dos capdavanters, a falta d'un gran número de partits per disputar. Una darrera nota positiva que ens deixava el matx era el fet de deixar la porteria vergelitana a zero gols, donant peu a una gran seguretat a tot l'equip, en el treball defensiu.

GOLS
       0-1   CHÁVEZ GARCÍA, DANIEL (1')
       0-2   SURROCA BASSA, PAU (50')
       0-3   AIGUABELLA FERRER, MARÇAL (79')
       0-4   CHÁVEZ GARCÍA, DANIEL (83')
       0-5   CHÁVEZ GARCÍA, DANIEL (84')

Pròxima jornada: C.F. VERGES - Salle Figueres, diumenge 23 a les 16:00h a Verges