dilluns, 10 de febrer del 2014

C.F. VERGES 0 - 0 F.C. Bellcaire

LES DEFENSES S'IMPOSEN A LES DAVANTERES

Just repartiment de punts mostrant-se una clara igualtat en el joc



El passat diumenge es va disputar la divuitena jornada de la lliga 2013-2014 enfrontant-se el C.F. Verges i el F.C. Bellcaire. L'enfrontament de la primera volta entre ambdós equips va acabar amb victòria vergelitana per 0-1. Ahir, però es va viure un partit d'una elevada intensitat i amb ocasions pels dos bàndols, amb la qual cosa, es va veure un partit igualat i amb un resultat totalment just.

Tot i que el C.F. Verges va portar el ritme del partit, sobretot a la primera meitat, els visitants no van dubtar en aprofitar les ocasions que van disposar, però la defensa vergelitana juntament amb el porter van fer-les inútils. Els dos equips van optar per una bona disposició tàctica dins el terreny de joc, per tal de mantenir la porteria a zero. Tot i això, les ocasions van anar arribant. Primer en jugades per banda on Rusi buscava l'esquena als defenses visitants o per mitjà de llargues conduccions, tot i que els xuts no eren ben definits. La aproximació més clara va ser gràcies a un xut de fora l'àrea d'Adrià Sabater que va sortir fregant el pal de la porteria visitant. Per contra, en una falta lateral i gràcies a una sèrie de rebots, Quim Oller va estavellar una pilota al pal. El joc fou dur, cosa que va provocar una gran intervenció de l'àrbitre, a més, que el davanter Joan Rusiñol va ser substituït per un fort cop en una jugada del partit.

A la represa, mantenint-se la elevada intensitat dels dos equips, es van poder veure algunes ocasions més, a causa de les separacions entre les línies defensives i atacants d'ambdós. Pocs minuts de l'inici de la segona meitat, per mitjà de jugades per banda, protagonitzades per Marc Joanmiquel o Arnau, el Verges tindria les ocasions més clares, que Dani Chavez no sabrien finalitzar. Principalment, Pau Surroca, tindria una de les ocasions més clares, quan va saber aprofitar una centrada de Nzang enviant el seu remat al pal. Semblava haver-hi una empenta per part local cap a la porteria del Bellcaire, però en alguns contraatacs, els visitants també van tenir l'ocasió d'avançar-se, sobretot als minuts finals, en una falta a la frontal de l'àrea que va enviar-la al travesser.

Així, el partit va acabar en un just repartiment de punts, amb repartiment d'ocasions de gol i una elevada intensitat en el joc. la única nota positiva fou la de mantenir la porteria a zero gols, cosa que dóna molta confiança a l'equip i al porter, mostrant-se sòlid sota els pals. D'altra banda, es va trobar a faltar frescor ofensiva, sobretot als metres finals.


Pròxima jornada: C.F. Corçà - C.F. VERGES, dissabte a les 16:00h a Corçà