dilluns, 3 de febrer del 2014

A.U. Gualta 3 - 2 C.F. VERGES

ALTRE COP CAUEN DERROTATS

Els gols de Rusi i Adrià no van servir per emportar-se un resultat positiu

El passat dissabte a la tarda, el C.F. Verges va marxar capcot del camp municipal de Gualta després de rebre una nova derrota. Aquest cop va ser un cop dur tractant-se del rival que no es troba a les posicions baixes de la classificació i per la manera com es va produir aquesta.

Els jugadors vergelitans sabien de sobres que no seria fàcil, per les condicions del terreny i dels rivals, que al llarg del partit van optar per un joc bastant dur en pilotes dividides i fins i tot, en jugades on la pilota no estava en joc, que l'àrbitre no va saber aturar. Després d'un inici incert per part dels dos equips, on el joc es concentrava en la disputa de la pilota al mig del camp, el Verges va saber trobar el mal dels locals i era en jugades per bandes i amb pilotes en profunditat per darrere els defenses. Així, va arribar el primer gol del matx, en una jugada on Dani Chavez es plantava davant del porter el qual va aturar-lo amb falta per evitar l'execució final de la jugada, i penalitzant-la amb un clar penal que fins i tot es mereixia l'expulsió del porter, però l'àrbitre no va considerar-ho. Joan Rusiñol va transformar la pena màxima i avantatjava el conjunt vergelità al marcador, 0-1. Minuts després, el mateix Rusi va tenir als seus peus la sentència però la finalització no va ser la correcte i el porter evitava de manera fàcil ampliar l'avantatge. El Gualta solament arribaria amb jugades de futbol directe als seus davanters i en jugades de pilota aturada per la seva alçada ofensiva.

Així, es va arribar al descans, amb un regust amarg pel joc mostrat i les ocasions desaprofitades. Els jugadors no sabien trobar la manera de tancar el partit i just minuts després de l'inici de la segona meitat, l'àrbitre xiularia a favor dels locals un penal per unes mans dins l'àrea que eren molt reclamades pels vergelitants, ja que consideraven totalment d'involuntari l'acció penalitzada. Així, el Gualta aconseguiria l'empat per mitjà de la transformació del penal. El Verges va quedar tocat i es va poder observar quan no aconseguia arribar a la porteria rival i les arribades locals eren més constants. En una sacada de corner, aconseguirien avançar-se per 2-1 aprofitant una pilot morta a l'àrea.

La reacció vergelitana era nul·la, els jugadors van abaixar d'una manera bastant preocupant els braços. Solament van atrevir-se als últims deu minuts del partit quan el capità Adrià Sabater empatava el partit amb un xut potent de fora l'àrea. Semblava haver-hi una reacció i semblava poder-se produir l'esperada remuntada, ja que van disposar d'alguna ocasió per fer-ho. però al minut 90, en una falta a la frontal de l'àrea, el Gualta aconseguiria marcar, posant el marcador a 3-2 i emportant-se els tres punts.

la nota positiva, el retorn del lesionat Abel Bosch, que mostrava un bon estat tant anímic com físic.
El factor preocupant del partir és la facilitat amb què els jugadors vergelitants van abaixar els braços i la nul·la reacció per part de l'equip. Cal aixecar-se de la derrota i mirar cap al futur. Ànims Verges, cal seguir millorant i aprendre dels errors!