dilluns, 23 de febrer del 2015

C.F. VERGES 0 - 0 C.F. L'Armentera

FALTA D'ENCERT

Polèmica al final del partit per una acció decisiva que hagués pogut canviar el resultat

 
 
El Verges no aconsegueix la victòria davant l'Armentera, i veu frenada la seguida ratxa de victòries a casa. La forta tramuntana va ser present en tot el partit, i va dificultar el joc peculiar dels jugadors vergelitans. Tot i així, les ocasions van ser-hi, però va faltar encert.
 
A la primera meitat, i en contra de vent, el CF Verges va mostrar la seva superioritat en el joc, minimitzant el màxim les ocasions visitants, recuperant la solidesa defensiva que uns partits enrere s'havia perdut. El que sí va faltar, va ser més combinació a mig del camp per arribar de forma més clara a l'àrea rival. Tot i així, les ocasions més clares van ser per part local. Primer en un bon contraatac que Dani Chávez va protagonitzar i ell mateix definia però, el porter li trauria sota pals. També, en una bona jugada d'estratègia, en una sacada de córner, que Martí Pujades no aconseguia endinsar dins la porteria. A més, la polèmica ja s'iniciava en no xiular un possible penal a Pau Surroca, i no xiulant faltes molt clares a la frontal de l'àrea, o xiulant el final de la primera meitat quan el Verges atacava la porteria. Amb tot això, s'arribava a la mitja part amb un treballat 0-0.
 
A la represa, calia pressionar l'equip a dalt, i a més amb el vent a favor, xutar a porteria, cosa que es va provar ben poc. Amb els canvis de jugadors i canvis de posicionament tàctic, l'equip va intentar-ho i va tenir ocasions molt clares però que no sabia definir a la perfecció. L'ocasió més clara va ser per part de David Urtós amb una bona jugada de Dani Chávez, però el porter aturava l'acció. Ja el final del partit, arribava unes accions molt clares on van tenir com a protagonista l'àrbitre, després de no xiular un clar penal a Martí Solés. L'acció va ser molt protestada i fins i tot va ser expulsat l'entrenador local, Ignasi Auquer. Però, això no s'acabaria aquí, al min 91, en una falta lateral a favor del Verges, l'àrbitre va assenyalar penal després de veure unes mans dins l'àrea. L'acció va ser molt protestada pels rivals, fins al punt, que va provocar que l'àrbitre canviés d'opinió, assenyalant tot seguit bot neutral, un fet inexplicable!
 
El partit s'acabaria aquí, amb el que el Verges es va deixar dos punts més per la lluita de les posicions capdavanteres i aquest cop, com a local, per primer cop aquest any.
 
 
Pròxima jornada: C.F. Camallera - C.F. VERGES, diumenge 1 de Març a les 16:00h a Camallera