dilluns, 2 de febrer del 2015

C.F. Corçà 1 - 2 C.F. VERGES

JUGUEN AMB FOC

Un gol de falta 'in extremis' d'Adrià, dóna la victòria del Verges

El CF Verges reacciona a temps, i aconsegueix 3 punts molt important per seguir amb la lluita capdavantera de la competició. Aquest cop, va ser el passat dissabte al camp d'un rival de les part baixa de la classificació, el Corçà, que va plantar cara i fins i tot, s'hagués pogut emportar algun punt del partit.

A la primera meitat, l'equip no va tenir el domini ni el control del partit, cosa que va fer que els locals arribessin a la porteria de Pau amb facilitat. Tot i tenir algunes jugades ofensives clares, l'equip no trobava la manera de finalitzar-les amb gol. Les jugades d'estratègia no sortien, i les finalitzacions no eren les més adients. El més necessari era però, tenir la pilota, per poder controlar el partit i tenir la paciència adequada per poder atacar, ja que hi havia molt espais degut a la immensitat del camp, però aquests espaia no eren aprofitats pels jugadors del Verges. En una jugada de contraatac va arribar el primer gol del partit, que posava les coses difícils a l'equip. El davanter local posava l'1-0 després de poder rematar dins l'àrea i poder col·locar la pilota per què el porter Pau no hi arribés. El gol, va ser també un cop moral, ja que va arribar als minuts finals de la 1a part.

A la represa, el Verges sabia el que es jugava i va sortir mentalitzat amb remuntar el partit, i poder emportar-se els 3 punts. Amb les substitucions, l'equip va anar a buscar el partit, però va costar-li molt. En cap moment, hi va haver la pausa i la paciència per poder triangular i jugar per bandes per acabar finalitzant. Tot i així, van començar a aparèixer ocasions per empatar el partit, per part del veterà Miquel Hugas o Pau Surroca. Fins el minut 68, però, no arribaria el gol que posava taules al marcador, arribava després d'una bona jugada individual de David Urtós que assistia a Arnau Terradellas perquè anotés l'1-1.

El gol semblava tranquil·litzar el Verges per poder guanyar el partit, però un parell d'ensurts a la porteria de Pau, tornava a encendre les alarmes, pel que calia com abans millor anar a guanyar el partit. El temps passava, però no es trobava el forat per anotar el segon gol. El travesser impedia que Dani marqués, o el central local impedia també un gol que podia haver pujat al marcador. Als instants finals van ser frenètics. Al minut 87 Adrià Sabater marcava el gol tan esperat pel Verges que posava el 1-2 al marcador, després d'un xut de falta a la frontal de l'àrea. Però, al temps de descompte, el Corçà va desaprofitar una clara acció que hagués posar l'empat, de nou, al marcador, després d'un córner mal defensat pels vergelitans.

Amb els tres punts, el CF Verges respira i segueix amb la lluita per aconseguir els objectius d'aquesta temporada. Cal aprendre però, de les situacions com les del passat dissabte.

GOLS
       1-0   MEROINI , NOUREDDINE (41')
       1-1   TERRADELLAS BOU, ARNAU (68')
       1-2   SABATER POCH, ADRIÀ (87')

Pròxima jornada: A.U. Gualta - C.F. VERGES, diumenge 2 de Febrer a les 11:30h a Gualta