dilluns, 9 de febrer del 2015

A.U. Gualta 3 - 0 C.F. VERGES

NI ACCIÓ NI REACCIÓ

Un Verges desaparegut cau derrotat a Gualta


El Verges veu trencada la ratxa de partits sense perdre amb un molt mal partit a Gualta. I el que és clar, és que s'ha començat la segona volta de la competició de la pitjor manera. L'equip no va ser reconegut en cap moment i d'això els locals se'n van aprofitar i ho van fer valer al marcador.

La falta d'actitud, intensitat i tot alhora, es va notar des de l'inici del partit, fins i tot es va veure reflectit al marcador, quan al minut 2 de partit, el Verges anava per darrere del marcador, en una pilota aèria després d'un córner que el porter vergelità Pau, veia com se li escapava de les mans per mala fortuna. El Verges li va costar en tot moment combinar per l'interior, i va optar per jugar de forma més directa, un joc molt fàcil per defensar per part dels rivals. Tot i així, una aproximació d'Urtòs hagués pogut posar les taules al marcador i però el xut final no va sorprendre al porter local. En una segona aproximació local després d'un rebot a fora l'àrea en un córner, arribaria el segon gol del Gualta, posant el 2-0 al marcador, i posant les coses molt difícils per l'equip.
Abans de finalitzar la primera meitat, es va poder reduir distàncies, si hagués entrat un xut de falta d'Adrià Sabater, però la reacció del porter local va ser bona.

A la represa, l'equip havia de sortir a pressionar a fort a dalt sense donar opció per poder tenir contraatacs, i com abans millor reduir l'avantatge. Però la sensació de pressió i superioritat del Verges va durar tan sols 5 minuts d'aquesta segona meitat. Cert és també, que possiblement haguessin canviat les coses si la ocasió de Dani Chávez hagués acabat amb gol, i no hagués sigut el pal que la rebutgés. Tot i així, la dèbil mentalitat dels jugadors vergelitans, va ser present en tot el partit, i tant és així, que en una tercera aproximació dels locals arribaria el definitiu 3-0, en un xut de fora l'àrea després d'un rebuig. Una acció molt semblant al segon gol.

Cal aprendre dels errors i alhora reflexionar de forma individual i també col·lectiva, perquè el que és clar que aquest equip pot fer i demostrar molt més del que va fer el passat diumenge a Gualta. La segona volta acaba de començar i cal ser conscients que queda molt per decidir-se tot, però també cal una millor mentalitat per part de la plantilla del CF Verges per saber el que es juga i el que busca al llarg d'aquesta competició.


GOLS
     1-0   OUKOUIS OUASSDI, EL, YOUSSEF (2')
     2-0   SOSSA , LUIS EDUARDO (29')
     3-0   EGEA MOR, GERARD (69')

Pròxima jornada: C.F. VERGES - CF L'Armentera , diumenge 22 de Febrer a les 16:15h a Verges