dilluns, 12 de maig del 2014

Medes L'Estartit 2 - 0 C.F. VERGES

DERROTA AL CAMP DEL LÍDER

El Verges desaprofita les seves ocasions i veu com el líder s'emporta els 3 punts


 













El passat dissabte 23 d'Abril el C.F. Verges va caure derrotat per 2-0 al camp del líder, el Medes L'Estartit. Els jugadors vergelitans no tenien gaire res en joc ja que el segon lloc a la classificació era inatrapable. Tot i així, la motivació era tant o més que la dels últims partits amb ànims de revenja de l'últim partit que van enfrontar ambdós equips al Camp Municipal d'Esports de Verges amb victòria visitant per 2-3 als últims instants del partit.

El plantejament del líder era bastant sorprenent, sense disputar cap pilota pel terra i sempre buscant el joc directe amb els davanters. Així, tant la defensa com el porter vergelità van estar llestos i van saber aturar els cops constants del Medes. Tanmateix el Verges desaprofitava les ocasions davant el porter veterà Saurí per part de Dani Chavez o Pau Surroca.
A punt per finalitzar la primera meitat una de les poques despistades de la defensa i el porter facilitava al davanter marroquí del Medes avançar el seu equip i enfilar els camins del vestidor amb 1-0 al marcador.

A la represa el C.F. Verges va sortir amb el mateix plantejament i amb les mateixes intencions de remuntar el partit, però un gol matiner del rival va provocar que els ànims s'abaixessin de cop. Va ser fruit a un mal refús de la defensa i la sortida fora l'àrea un xic precipitada del porter Pau, que facilitava al davanter local a endinsar la pilota al fons de la porteria, posant el 2-0 al marcador. El partit va canviar completament des d'aleshores, quan els locals van aturar en tot moment amb faltes i faltetes, que l'àrbitre no va saber aturar ni amonestar. La seva actuació va ser en tot al partit bastant dolenta, no tan sols amb les accions del partit sinó amb el tracte amb els jugadors, descriminant en tot moment.

El partit va acabar en 2-0 després de veure com el Verges havia desaprofitat les ocasions tant a la primera com a la segona meitat, per part de Dani o Nzang. Cal aixecar els ànims i acabar dignes assegurant el 3r lloc a la classificació.


GOLS
       1-0   DAHMANI , ABDELKADER (35')
       2-0   EL OUARDI , MOHAMED (48')

Pròxima jornada: C.F. VERGES - Atlètic Pals, diumenge 11 de Maig a les 17:45 h a Verges