dilluns, 12 de maig del 2014

C.F. VERGES 3 - 1 Atlètic Pals

ASSEGUREN EL 3º LLOC A LA CLASSIFICACIÓ

El Verges va tancar l'últim partit a casa amb una victòria davant el Pals

El passat diumenge el C.F. Verges va disputar l'últim partit al seu camp, lloc on aquest any no ha estat el fortí més desitjat, ja que la majoria de punts que s'han perdut al llarg de la lliga han estat a casa, un dels pocs punts negatius de la temporada. Va ser davant l'Atlètic Pals, un rival amb les intencions de jugar la pilota bastant definides tot i que amb alguna baixa, i el resultat va acabar amb un 3-1 a favor dels locals.

El partit va iniciar-se amb les intencions dels jugadors vergelitans de donar la última alegria als aficionats i no podia ser res més que aconseguint una victòria. Tot i així, els jugadors van sortir un xic despistats, i va provocar que als 5 minuts de joc ja es trobessin amb un gol en contra. Va ser en una pilota perduda al mig del camp, per part d'Adrià Sabater que no va saber aturar el contraatac i en la centrada a l'àrea el davanter Girbal s'avançava als defenses locals per avançar el pals al marcador. Després de l'espant, el Verges va aixecar-se i va començar a moure la pilota, d'una banda a l'altra i donant pilotes en profunditat a Dani Chavez per a finalitzar-les. En una falta lateral, va arribar el gol de l'empat. La falta llançada per Adrià va passejar-se per l'àrea fins arribar als peus de Dani que amb un potent xut endinsava la pilota al fons de la porteria, posant les taules al marcador, pocs minuts després del gol visitants. A la primera part, no va haver-hi gaire res més a destacar, ja que tot i que el Verges arribava amb claredat no sabia finalitzar les ocasions.

A la segona meitat, el C.F. Verges va sortir amb el clar objectiu de liquidar com abans millor el partit. L'Atlètic Pals no havia arribat amb claredat i això va provocar que el Verges es bolqués en l'atac per aconseguir la victòria. En una forta sacada de banda per part de Joan Nzang, va arribar el segon gol, quan el central Jordi Feixas, amb una volea aconseguia enviar la pilota dins la porteria i avançar per primer cop al partit al Verges per 2-1. El gol donava tranquil·litat als locals, ja que havia vist com les ocasions les tenien però no eren transformades en gol. El joc era cada cop millor, més fluid i amb més ocasions atacants, tot i que també cal destacar la solidesa defensiva amb la que va acabar el partit el Verges, sense permetre ni una ocasió de gol als visitants.
A falta de 10 minuts va arribar el gol de la tranquil·litat fruit d'una molt bona jugada en equip, quan la pilota arribava per la banda de Guim, que la centrava i arribava en peus d'Arnau Tarradellas, traient-se una gran jugada personal i regalant el gol al pitxitxi de l'equip, Dani Chavez, que està a dos gols d'aconseguir el premi a màxim golejador de la lliga. Amb el resultat de 3-1, es va arribar al final del partit, donant així, la última alegria als aficionats vergelitans.

Cal mencionar el debut del porter juvenil, Fredereik Stauning que a falta d'un quart d'hora per finalitzar el partit va substituir al porter titular Pau Ponsdomenech, premiant-lo així per l'assistència als entrenaments i partits.

GOLS
       0-1   GIRBAL JIMENEZ, CARLES (5')
       1-1   CHÁVEZ GARCÍA, DANIEL (8')
       2-1   FEIXAS PUIG, JORDI (55')
       3-1   CHÁVEZ GARCÍA, DANIEL (75')

Pròxima jornada: C.F. L'Armentera - C.F. VERGES, dissabte 17 de Maig a les 16:00h a L'Armentera