dilluns, 19 de maig del 2014

C.F. L'Armentera 2 - 2 C.F. VERGES

EL VERGES TANCA LA TEMPORADA AMB UN EMPAT INJUST

En l'últim partit de Josep Giró com a entrenador, el C.F. Verges desaprofita les ocasions per guanyar el partit

El passat dissabte el C.F. Verges va tancar la temporada 2013-2014 amb un empat al camp de L'Armentera. El resultat va ser curt pel que es va veure al terreny de joc, ja que els jugadors del C.F. Verges va desaprofitar un munt d'ocasions per emportar-se els tres punts.

El matx va començar amb un matiner gol dels locals, que despertava els jugadors del Verges. Va ser en un penal del porter Pau Ponsdomenech al davanter local per tal d'evitar encaixar el primer gol. El penal va ser transformat, i va provocar que el Verges portés el pes del partit, ja que els locals van tancar-se a darrere i sortint al contraatac. A la primera meitat, el partit va ser realment ensopit, les ocasions eren poques per part dels dos equips, i un àrbitre molt meticulós ensenyava amb 20 minuts 5 targetes grogues. Les úniques ocasions per part vergelitana arribaven aprofitant l'amplitud del camp, i amb centrades cap a l'àrea. Una falta llançada per Adrià Sabater a la frontal de l'àrea i un xut llunyà de Joan Nzang, van ser les aproximacions més clares del C.F. Verges a la primera meitat.

A la represa,  el partit va donar lloc a ocasions més clares. El cansament es pronunciava cada cop més i donava lloc a molts espais, que el C.F. Verges va saber aprofitar a la perfecció, però no va saber finalitzar les ocasions com cal. El gol de l'empat va arribar als deu minuts de joc de la segona meitat gràcies a un xut col·locat de falta per part de Joan Nzang, posant l'1-1 al marcador. Els jugadors de l'Armentera van recular més, per tal de defensar l'empat i el Verges va aprofitar-ho per emportar-se la victòria. Així, la solidesa defensiva amb la que es mantenia va permetre bolcar-se en l'atac.
Així, després de desaprofitar un gran número d'ocasions, Dani Chavez va aconseguir el gol que posava l'1-2 al marcador i significava la victòria vergelitana. Això era al minut 88 del partit, i al mateix moment, Jordi Feixas havia de ser retirat del partit, per una lesió muscular, fet que deixava el C.F. Verges amb deu jugadors al terreny de joc. Aquest fet va aprofitar-ho L'Armentera, que al minut 91 del partit, ja al descompte, va aconseguir marcar el seu segon gol i posar les taules al marcador, poc abans del xiulet final del partit.