dilluns, 9 de novembre del 2015

C.F. VERGES 2 - 0 U.E. Vila-Sacra B

PARTIT A PARTIT, VICTÒRIA A VICTÒRIA

Miki, amb dos gols a la primera meitat, sentencia el matx

El CF Verges aconsegueix una victòria important davant un rival que estava a la part alta de la classificació, amb gairebé els mateixos punts. Un rival fort, dur, constant i que en cap moment es donar per vençut. A davant es va trobar un Verges motivat, amb ganes d'aconseguir la tercera victòria consecutiva per no baixar de la taula classificatòria. Un Verges que, amb una gran primera meitat, va aconseguir sentenciar el partit, arrodonint-lo amb un gran treball defensiu en tot el partit, amb bones intervencions del porter Genís i la seva defensa.

El Verges disputava el partit amb baixes sensibles a les línies de la defensa i la davantera, però en cap cas va ser notori, ja que tots els jugadors que van jugar, van treure el partit endavant amb un gran treball col·lectiu. Amb les idees clares a l'hora d'anar a la pressió per robar la pilota i arribant ràpid a dalt amb la pilota per terra, el Verges va començar a disposar de bones ocasions. La primera seria en una doble ocasió per Adrià Sabater, després d'una sacada de banda i aprofitar una passada de Marc Quer, però el xut era refusat pel porter, que tornava a caure sobre Adrià però no aconseguia finalitzar de la millor manera. Poc després, era Martí Pujades i Rusi que ho intentaven amb xuts llunyans que se n'anaven per ben poc de la porteria del Vila-Sacra.

Al quart d'hora de partit arribaria el primer gol, amb una jugada que començava per Genís Negre, sortint de sacada de porteria, i jugant pel central Marçal, que filtrava una passada interior a Adrià Sabater i aquest assistia amb una passada per sobre la defensa a Miki per tal que definís i posés l'1-0 al marcador. Un gol que denotava la gran insistència dels locals en avançar-se al marcador i de les coses ben fetes per l'equip. Els vergelitans no es donaven per satisfets i van anar a per més, generant ocasions de gol i jugant a camp contrari, fet que dificultava als visitants arribar a la porteria de Genís.  Deu minuts més tard d'avançar-se al marcador, el Verges aconseguiria el segon gol i definitiu, que tenia el mateix jugador com a protagonista, Miquel Font, en aquest cas aprofitant-se d'un bon desplaçament del central Pitu, i que Miki rematava amb el cap al fons de la porteria, emportant-se una trompada del porter visitant, per posar el 2-0 al marcador.
Pocs minuts abans d'arribar al descans, el Vila-Sacra hagué pogut reduir distàncies quan en una pilota llarga agafaven l'esquena als defenses però el davanter no finalitzava a la perfecció i el xut sortia pel lateral de la porteria.

A la represa, calia no refredar-se ni relaxar-se, ja que els visitants no van donar-se per perduts i volien remuntar el partit, de fet van tenir ocasions per aconseguir-ho, però la sort va estar de part del Verges, ja que veien com les ocasions més clares, eren desviades pel pal. Cal destacar el gran treball defensiu de tot l'equip, en especial, dels defenses, ja que davant seu tenien jugadors hàbils i ràpids, però van saber frenar el perill en la majoria d'ocasions. També destacar, un partit més, la presència del porter Genís Negre, amb grans aturades i transmeten seguretat a l'equip vergelità.

Les ocasions més clares en aquesta segona meitat eren pels visitants, tot i que Idi Diao o David Garcia haguessin pogut sentenciar el matx si haguessin aprofitat les ocasions. Finalment el resultat va acabar en 2-0 a favor dels vergelitans, qui ho van celebrar, ja que es tractava d'una important victòria, seguint el tòpic de centrar-se en cada partit i seguir el "partit a partit".

GOLS

1-0   FONT GIRONES, MIQUEL (16')
       2-0   FONT GIRONES, MIQUEL (24')

Pròxima jornada: U.E. Quart B - C.F. VERGES, diumenge 15 de novembre a les 13:00 h a Quart