dilluns, 2 de novembre del 2015

A.U. Gualta 0 - 2 C.F. VERGES

VICTÒRIA PER AGAFAR CONFIANÇA

Dani i Idi sentencien una victòria en un camp complicat


El passat diumenge al migdia el CF Verges disputava un partit més de la lliga de Quarta Catalana, i ho feia al camp de Gualta, un camp que en aquesta dos darrers anys se'ls resistia als vergelitans. Aquest cop però, no van fallar i l'actitud de l'equip va ser en tot moment la ideal per aconseguir tres punts més.

El Verges sortia amb un plantejament clarament ofensiu, amb tres davanters i tres migcampistes, per tal d'intentar pressionar la sortida de pilota del rival i intentar robar moltes pilotes al seu propi camp, i així generar moltes ocasions de gol.

Ben aviat, els vergelitans aconseguien avançar-se al marcador, en una acció al minut 3 molt estranya, quan Dani Chávez des de la banda, buscava una centrada que es va anar enverinant, sorprenent el porter per sobre i entrant dins la porteria. Amb aquesta acció inversemblant, on molts dels jugadors del terreny de joc no sabien si es tractava de gol o no, aconseguien posar el 0-1 al marcador.

L'equip sabia de la dificultat que era avançar-se en un camp complicat, per les condicions del terreny de joc de terra. Així que no es van conformar, i van seguir presionant a dalt i impedint que els locals arribessin amb claredat la porteria de Genis, destacant la presència del central Sergi Viñas, marcant-se un partit complet, seguint amb la seva línia regular de tota la temporada.

Pocs minuts després, i en una jugada individual de Idi Diao, que va marxar dels rivals defensors del Gualta, per velocitat i amb la pilota controlada per definir fora de l'abast del porter i posar el 0-2 al marcador. Aquest gol donava certa tranquilitat, però no relaxació, i amb aquest resultat s'arribaria a la mitja part.

A la represa, l'equip va intentar mantenir la possessió per tal de tenir el control del partit, però les condicions del terreny no ho facilitaven, pel que el partit es va anar ensopint. Els dos equips van jugar un joc mes efectiu, traient-se el perill de sobre per evitar ocasions de gol clares. Així, no van existir masses oportunitats per ampliar el marcador. Algunes accions solitaries d'Abel Bosch que aprofitant en dos rebots, de dos córners, va estavellar dos pilotes al pal. Aquestes ocasions haguessin ampliat el marcador, peò no va ser possible.

L'equip va aconseguir acabar el partit amb porteria a zero, fet destacable de la solidesa defensiva. La plantilla afronta ara partits importants, pel que cal tenir la confiança suficient per realitzar les coses bé.


GOLS
 
       0-1   CHÁVEZ GARCÍA, DANIEL (3')
       0-2   JAWO, EDRISA (22')

Pròxima jornada: C.F. VERGES - U.E. Vila-Sacra B , diumenge 08 de novembre a les 16:00 h a Verges