dilluns, 8 de desembre del 2014

U.E. Jafre 1 - 2 C.F. VERGES

REMUNTADA PER SEGUIR A DALT

L'equip trenca una dinàmica negativa fora de casa i aconsegueix una important victòria

El passat diumenge 7 de Desembre es va disputar el derbi baixempordanés entre la U.E. Jafre i el C.F. Verges, un partit sempre especial per les característiques que li dóna ser pobles veïns i la història que li envolta a aquest tipus de partits. El partit que es disputava el cap de setmana següent després de ser suspès a causa del mal temps, servia als vergelitans de recuperar-se d'una dinàmica no molt positiva lluny de Verges, on només s'havia aconseguit sumar 4 punts. Aquest cop, però, les coses van canviar i els tres punts van anar cap a Verges.

Les coses no es van posar fàcils, ja que ben aviat el marcador es posaria en contra dels vergelitants, després que Ivan col·loqués l'1-0 amb un bon xut de falta on el porter Pau no va poder fer-hi res. El gol aconseguit pel Jafre als 10 minuts de l'inici del matx va servir de toc d'atenció pels vergelitans que no havien sortit massa bé, sense tenir el control de la pilota ni del partit. A partir d'aquí, es va veure un Verges més concentrat i atent en tot moment sabent el què es feia. Tant és així, que en una jugada d'estratègia, en un córner, Martí Pujades va tenir la opció més clara per posar l'empat al marcador, però el xut era refusat pel porter local. En una jugada aïllada, Adrià Sabater també va tenir l'ocasió de gol, però la jugada era anul·lada per un just fora de joc. S'arribaria al descans amb el resultat en contra d'1-0, però sabent que el joc era molt millor al final de la primera meitat que no al inici, per tant, la línia a seguir era clara.

A la represa, el Verges va anar pel partit i pels tres punts, intentant aparcar la dinàmica negativa que s'arrossegava fora de casa, i aconseguint una victòria per seguir lluitant per les posicions capdavanteres de la classificació. Ben aviat, arribaria el gol de l'empat, després d'una jugada combinada que arribava a Miquel Hugas, que havia estat substituït al descans per Urtós, i aquest posaria una centrada dins l'àrea, però un rebot d'un central jafrenc, endinsava la pilota al fons de la porteria, posant així l'empat al marcador. L'equip vergelità va anar a més, i les substitucions van donar aire fresc per tal de seguir atacant i defensant de la mateixa manera que tot el partit. Al minut 65 arribaria una jugada clau pel desenllaç del partit, i alhora molt bonica, que tenia com a protagonistes, Arnau Tarradellas i Dani Chávez, aquest últim anotant el gol que donava la victòria del Verges.

El partit no va acabar aquí, ja que hi va haver ocasions per part dels dos equips per retallar o ampliar el marcador. En clau vergelitana cal destacar les ocasions de Martí Pujades, arrodonint un gran partit individual, i les intervencions de Pau Ponsdomenech per mantenir la porteria a un gol, que retornava a la porteria vergelitana després d'estar uns mesos de baixa.

Cal destacar també, la intensitat i la bona actitud amb què l'equip va afrontar el derbi, pel que comportava al CF Verges. Cal mantenir la línia a casa i fora de casa.

GOLS
       1-0   CRUZ MENEA, IVAN (10')
       1-1   SABATER PUJADAS, EDUARD (53')  (PP)
       1-2   CHÁVEZ GARCÍA, DANIEL (65')

Pròxima jornada: C.F. VERGES - C.F. Sant Miquel de Fluvià, diumenge 14 de Desembre a les 16:00h a Verges