dilluns, 3 de novembre del 2014

C.F. Verges 2 - 0 U.E. La Pera

ES REFAN DE L'ENSOPEGADA EN L'ÚLTIM PARTIT

Adrià de penal, primer, i David Garcia després, certifiquen una nova victòria a casa

El CF Verges segueix invicte a casa i aconsegueix tres punts més per seguir en la trajectòria correcte i aconseguir els objectius marcats per aquesta temporada. La Pera no ho va posar fàcil, i els locals van haver de tenir paciència per a poder avançar-se al marcador i poder certificar la victòria.

El xiulet inicial donava lloc a un matx on el Verges s'havia de refer de la última derrota patida a Pals, i només amb solidesa defensiva, rigor tàctic i pressió per part dels davanters, s'aconseguiria mantenir la porteria imbatuda i alhora disposar d'un gran nombre d'ocasions de gol. I així va ser. De de l'inici els jugadors vergelitans van sortir mentalitzats i amb la il·lusió de seguir la ratxa a casa, el que va provocar una gran superioritat per part dels jugadors locals. Tot i això, a la primera part no es va obrir la llauna, degut a falta d'encert i falta de confiança en accions de finalització, tot i tenir ocasions per fer-ho. Així, s'arribaria al descans en empat a 0 i amb un jugador expulsat per part de La Pera, que en l'últim minut de la primera meitat va cometre una greu entrada a Martí Pujades sense la pilota en joc.

A la represa, i amb superioritat numèrica, el CF Verges havia de sortir a per el partit i així ho van fer. David Urtós va tenir una clara ocasió d'obrir la llauna, i també el seu compte particular golejador per aquesta temporada, però va desaprofitar-ho i el seu xut no va ser precís com per aconseguir-ho. Als 7 minuts de joc d'aquesta segona meitat arribaria una clara ocasió que els jugadors visitant només van saber aturar cometent una infracció dins l'àrea, donant una pena màxima al Verges. Adrià Sabater no ho va desaprofitar i va aconseguir obrir la llauna en un partit que sembla travat, posant l'1-0 al marcador.

Amb les substitucions, el CF Verges va continuar mantenint la formació tàctica i disposant de noves ocasions per ampliar el marcador, però no va ser fina el minut 79, que David Garcia anotaria el gol de la tranquil·litat, refent-se d'un error previ, però que aquest cop definiria a la perfecció, endinsant la pilota a la porteria visitant i aconseguint el 2-0 definitiu.

La nota positiva del partit que cal destacar és la paciència i la maduració de les jugades que van tenir en alguns moments els jugadors vergelitans per acabar emportant-se els tres punts, sense rebre cap gol, i aconseguint una nova victòria a casa.

GOLS
  1-0   SABATER POCH, ADRIÀ (52')
  2-0   GARCIA CAMPS, DAVID (79')

Pròxima jornada: F.C. Bàscara - C.F. VERGES, diumenge 9 de Novembre a les 16:00h a Bàscara